knopknop
knopknop

 

 

 

 

Veel gestelde vragen

Waar kan ik mijn VCA inzien?
Uw behaalde VCA kunt u vinden op https://cdr.ssvv.nl. hier kunt u gemakkelijk inloggen met uw achternaam en geboortedatum en laat al uw behaalde diploma’s zien. Als u graag het bewijs bij de hand wilt hebben bekijk dan het onderstaande instructiefilmpje. Op deze manier kunt u te alle tijden aantonen dat u bezit van VCA.

Hoe kom ik aan mijn digitale VCA-pas? 
Als u uw VCA heeft behaald na 1 mei 2017 dan kunt u uw veiligheidspas digitaal downloaden op je smartphone. Zo hoeft u nooit meer bang te zijn dat je hem vergeet of kwijtraakt, omdat u te aller tijde uw pas digitaal bij de hand heeft! Bekijk het onderstaande instructie filmpje of ga gelijk naar https://vca-pas.nl.

Hoe kom ik aan mijn certificaat/pasje van Burggraaf Consultancy?
Wij sturen u digitaal het bijbehorende certificaat/pasje van de door u behaalde training. Deze kunt u gemakkelijk downloaden op uw smartphone, zodat u altijd in bezit bent van uw bewijs. Bekijk het onderstaande instructie filmpje.