knopknop
knopknop

 

 

 

 

Time management

Het tempo ligt hoog in hedendaagse organisaties. Teamleden staan onder druk om goed werk te leveren en initiatief te tonen. Ze kunnen niet afwachten tot anderen hen zegt wat ze moeten doen of hen bijstuurt als er iets mis dreigt te gaan. Dit stelt zware eisen aan hun vermogen om hun werk optimaal in te delen. Deze training reikt teamleden en andere medewerkers, die zelf hun tijd moeten indelen, praktische ideeën aan over hoe ze hun werk en tijd beter kunnen indelen.

De groeiende druk om meer te doen in minder tijd, krijgen meer mensen behoefte aan hulp bij persoonlijk tijdbeheer. Vaak zijn zij wel bekend met de basisbeginselen, maar in de praktijk blijkt er weinig van terecht te komen….. Deze training wil hen helpen inzien waarom hun tijdproblemen blijven bestaan en hoe ze deze op een effectieve manier kunnen aanpakken, met blijvend resultaat.

Doelgroep
Medewerkers op alle niveaus in de organisatie, en met name mensen die verantwoordelijk zijn voor het indelen van hun eigen tijd en/of die in teams werken.

Duur training
De training bestaat uit 3 dagdelen (ca. 9 uur). De training kan zowel overdag, ’s avonds als in het weekend gegeven worden.

Inhoud training
Het voornaamste doel is het bewust worden van eigen houding ten opzichte van time- managementproblemen, praktische hulp en richtlijnen bieden om de beschikbare tijd beter te beheren.

De training bestaat uit diverse trainingsactiviteiten waarbij de volgende leerpunten worden behandeld:

  • Weten waar je prioriteiten liggen.
  • Anticiperen op deadlines.
  • Lijsten maken, up-to-date houden en helemaal afwerken.
  • Zaken vastleggen.
  • Lastige zaken niet uitstellen.
  • Tijd goed gebruiken.

Kosten
Op aanvraag

Meer informatie over deze training aanvragen

Gerelateerde trainingen
Management
Effectief Leidinggeven