knopknop
knopknop

 

 

 

 

Bedrijfs-, Vergader- en Trainingsruimten te huur.

De Korteling is een fraai en modern transparant gebouw, die na een grondige metamorfose is omgebouwd tot een trainings- en multifunctioneel centrum. Door het hele pand kunt u gebruik maken van het open Wifi netwerk en al onze ruimtes beschikken over airco’s.

Training- en vergaderruimtes te huur van verschillende grote . Waaronder onze exclusieve trainings- en vergaderruimten van 160m2, welke is uit te breiden met behulp van een schuifwand tot 200m2. Beamer en Sonos geluidsinstallatie zijn aanwezig. Vele mogelijkheden qua catering, van standaard tot exclusief.

Onze bedrijfsruimtes, van 19m2 tot 120m2, zijn direct te betrekken en van alle gemakken voorzien; internet, telefoon, facilitaire voorzieningen en ontvangstruimten. De ruimtes zijn in te delen naar wens.

In ons multifunctioneel gebouw hebben we een kamer ingericht voor het uitvoeren van diverse behandelingen. De ruimte is onder andere geschikt voor fysiotherapie, massages, schoonheidsbehandelingen of pedicure. De ruimtes zijn per uur en per dagdeel te huren.

De Dojo met spiegelwand en bokszakken, biedt de mogelijkheid voor meerdere sportactiviteiten.
Samen met ons geheel ingerichte behandelkamer is deze zeer geschikt voor de beginnende fysio- en/of ergotherapeut. De ruimtes zijn per uur en per dagdeel te huren.

De Korteling beschikt over een groot buitenterrein met een vijver, waar de praktijkoefeningen
van de training kunnen worden uitgevoerd.

De Korteling bevindt zich op slechts 5 minuten afstand van de snelweg A7, en op 30 minuten
afstand van Amsterdam. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0229-201931