knopknop
knopknop

 

 

 

 

Code 95 (Richtlijn vakbekwaamheid beroepschauffeurs)

Burggraaf Consultancy voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan de certificering. Op grond daarvan heeft VTL ons het certificaat ‘Gecertificeerd opleider Transport & Logistiek’ verstrekt.

Iedere beroepschauffeur is verplicht elke vijf jaar, 35 uur nascholing te volgen. Van de 35 uur moet er minstens 7 uur praktijktraining worden afgelegd.

Pakketten opmaat
Wij kunnen in goed overleg het ideale nascholingspakket voor u samenstellen. Zelfs kunnen wij de gehele administratie en registratie (naar CBR/CCV) van de gevolgde uren van uw medewerkers uit handen nemen. Zodat uw werknemers 5 jaar lang verzekerd zijn dat alle certificering op tijd en juist worden uitgevoerd.

Subsidies
Via www.soobsubsidiepunt.nl kunt u SOOB-subsidie aanvragen voor diverse opleidingen.

Voor werkloze chauffeurs is er vanuit het ‘Sectorplan Transport & Logistiek’ subsidie, waarmee zij hun vakbekwaamheid kunnen onderhouden. Om de regeling voor een zo groot mogelijke groep toegankelijk te maken, zijn de voorwaarden versoepeld. Het enige dat van de kandidaat gevraagd wordt is dat hij in het bezit is van een rijbewijs C/E en ervaring heeft in het chauffeursvak.

Burggraaf Consultancy ondersteunt u graag bij het aanvragen en indienen van het subsidiedossier.

E-learning 
Voor een aantal Code 95-trainingen bieden wij ook de mogelijkheid om een groot gedeelte van deze training online te volgen. Voor meer informatie over E-learning klikt u op deze link.

Voor informatie over onze reguliere Code 95-trainingen kunt u een keuze maken uit het onderstaande overzicht.Aan een code 95 training zijn extra kosten verbonden vanwege de CCV administratie. Deze kosten bedragen € 25,- p.p.p.d.